Apartamente Polona-Dorobanti 3 Camere de Vanzare

Apartamente Polona-Dorobanti 3 Camere de Vanzare

Pret: 270.000
Listing ID: 2957
Bedrooms: 3
Băi: 3
Suprafață utilă: 97 m²
Construită: 135 m²
Balcony: Da
Parking: Da
Incălzire: Centrala proprie
An construcție: 2017
22/03/2017

Description:

Apartamente Polona-Dorobanti 3 Camere de Vanzare 5.00/5 18 voturi

Va oferim spre vanzare 5 apartamente decomandate cu o suprafata totala utila de 97mp intr-o cladire D+P(inalt)+4E in zona Dorobanti-Polona.

Apartamentele sunt foarte bine impartite, astfel incat zona de zi este delimitata foarte bine de zona de noapte. Sunt alcatuite din living, 2 camere, bucatarie, baie, balcoane si spatii depozitare.

Livingul este spatios si luminos, fiind invecinat cu zona de dining de langa bucataria inchisa. Apartamentul detine spatii de depozitare pentru bucatarie si spatii comune pe hol, iar fiecare zona are balconul ei separat. Exista un grup sanitar pe hol si cate un grup sanitar separat pentru celelalte 2 camere.

Cladirea are doar un singur apartament pe etaj si fiecare apartament poate avea locul de parcare in garajul de la demisol. Exista locuri de parcare in garaj sau supraterane.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa contactati brokerul !

Prin butonul "Adaugă la favorite" puteţi salva anunţul pentru a-l putea revedea la final, puteţi vedea poziţionate pe hartă toate anunţurile favorite si - mai mult - puteţi compara toate ofertele pe care le-aţi adăugat ca "Favorite", ajutandu-vă astfel să luaţi cea mai bună decizie! Aceasta vă aparţine!

Map:

Contact: