Vila de Vanzare Domenii 8 camere

Vila de Vanzare Domenii 8 camere

Listing ID: 3107
Bedrooms: 8
Băi: 4
Suprafață utilă: 400 m²
Construită: 530 m²
Balcony: Da
Parking: Da
Incălzire: Centrala
An construcție: 1940
02/06/2017

Description:

Vila de Vanzare Domenii 8 camere 5.00/5 1 voturi

Se ofera spre vanzare o vila cu regim de inaltime S+P+2E+M construita in anii 1940 in zona Domenii.

Constructia nu prezinta risc seismic si a fost reabilitata recent.

Suprafata totala a terenului este de 200mp cu deschidere de 8,5m la poarta pe care se afla cladirea in suprafata construita desfasurata de 530mp , ramanand o curte de 40mp utilizabila si culoare de trecere. Amprenta constructiei este de 120mp cu aproximativ 90mp utili pe fiecare nivel si este compartimentata astfel: Parter: 2 camere, 2 grupuri sanitare, bucatarie si dependinte; Etaj1: 3 camere, baie, dependinte; Etaj2: 3 camere, baie si dependinte; Mansarda open space; Demisol: 3 camere depozitare.

Dispune de finisaje interioare medii: gresie, faianta, parchet lemn masiv si mocheta, aer conditionat, centrala termica, geamuri termopan.

Dispune de toate utilitatile racordate: curent, apa, gaz, canalizare.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa contactati brokerul!

Prin butonul "Adaugă la favorite" puteţi salva anunţul pentru a-l putea revedea la final, puteţi vedea poziţionate pe hartă toate anunţurile favorite si - mai mult - puteţi compara toate ofertele pe care le-aţi adăugat ca "Favorite", ajutandu-vă astfel să luaţi cea mai bună decizie! Aceasta vă aparţine!

Map:

Contact:© 2021 HOUSE HUNTERS / Vânătorii De Case ★ Deveniți partener HOUSE HUNTERS SAU Vânător de recompenseTermeni și condițiiPolitica cookies | Politica de confidentialitate | GDPR | Powered by HIRSH ROMANIA |