Vila de vanzare Piata Domenii

Vila de vanzare Piata Domenii

Listing ID: 2844
Bedrooms: 4
Băi: 3
Suprafață utilă: 180 m²
Construită: 220 m²
Balcony: Nu
Parking: Da, 3
Incălzire: Centrala proprie
An construcție: 1955
28/10/2016

Description:

Vila de vanzare Piata Domenii 5.00/5 17 voturi

Nord Rezidențial va prezintă la vânzare o vila luxoasă, nou renovata si reconsolidata, S+P+1+M, situata in apropierea pietei Domenii si a Arcului de Triumf intr-o zona linistita si exclusivistă. In apropiere se afla Parcul Herastrau, zona Comerciala Baneasa.
Construita in anul 1955, renovata complet in 2008, vila are un teren de 140 mp, o suprafata utila de 200 mp si curte libera de 70 mp; este complet mobilata si utilata cu produse de calitate superioara. Cu o deschidere la strada generoasă, vila are o amprenta de 70 mp si 3 locuri de parcare.

Situata intr-o zona de case si vile, cu multa verdeata si deosebit de linistita, casa se potriveste unei familii cu sau fara copii.
Pentru detaii si vizionări nu ezitați să contactați brokerul imobiliar!

Prin butonul "Adaugă la favorite" puteţi salva anunţul pentru a-l putea revedea la final, puteţi vedea poziţionate pe hartă toate anunţurile favorite si - mai mult - puteţi compara toate ofertele pe care le-aţi adăugat ca "Favorite", ajutandu-vă astfel să luaţi cea mai bună decizie! Aceasta vă aparţine!

Map:

Locația este aproximativă!

Contact:© 2021 HOUSE HUNTERS / Vânătorii De Case ★ Deveniți partener HOUSE HUNTERS SAU Vânător de recompenseTermeni și condițiiPolitica cookies | Politica de confidentialitate | GDPR | Powered by HIRSH ROMANIA |